maandag 15 september 2014

New in | bag from the trift shop


Hi! I stumbled upon this beauty in the thrift shop near my place and it was love at first sight! The purse is made from brown leather, has two bigger compartements and one smaller zipper compartement. The handle is not very long, which makes the purse great for small errands or if you're going out. I've tried to find out from which brand the label is, but I couldn't find anything. And what made it even better, is that I bought this nice purse for just €3,50! What a bargain!

Love

Do you also love looking around in thrift shops? Did you bought anything there that you just love?


Hee! Ik stuitte op deze beauty van een tas bij de kringloopwinkel (Opnieuw & Co) vlakbij mijn huis en het was liefde op het eerste gezicht! De tas is van bruin leer, heeft twee grote vakken en één kleiner ritsvakje. Het hengsel is niet al te lang en het tasje is dan ook ideaal voor als je eventjes weg moet of wilt gaan stappen. Ik heb het labeltje dat op de tas zit nog geprobeerd te achterhalen, maar ik ben er niet achter gekomen van welk merk het is. Extra leuk is dat ik het tasje kocht voor maar €3,50! Wat een koopje!

Liefs

Hou jij er ook van om lekker rond te kijken in kringloopwinkels? Heb je er ooit iets gekocht waar je helemaal gek op bent?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten